Atletisme

Reyes Estévez anirà al Mundial de Berlín després de reivindicar-se amb la victòria al campionat d'Espanya

Reyes Estévez va reivindicar-se en el campionat d'Espanya d'atletisme disputat el passat cap de setmana, i el triomf aconseguit en la final dels 1.500 metres li ha servit per tornar a l'elit i guanyar-se el dret de competir en el Mundial de Berlín. Segons han pogut saber TV3 i Catalunya Informació, el de Cornellà serà un dels membres de la llista de convocats de l'equip espanyol que competirà a Alemanya tal i com ha fet públic aquest migdia el president de la Federació, José María Odriozola.

Actualitzat
En un principi, Estévez no comptava per als responsables de l'atletisme espanyol, amb José María Odriozola al capdavant, però el seu indiscutible triomf en la final dels 1.500 metres dels campionats d'Espanya han obligat la Federació a replantejar-se la selecció d'homes que competiran a Berlín.

El de Cornellà va derrotar rivals importants com Juan Carlos Higuero i Arturo Casado i això li ha valgut el bitllet al Mundial. Segons han pogut saber Catalunya Informació i TV3, Estévez és un dels escollits en la convocatòria que el president de la Federació, José María Odriozola, ha donat a conèixer aquest migdia. La inclusió d'Estévez deixa fora Diego Ruiz malgrat que aquest últim posseïa una millor marca que el català.

Més catalans al Mundial


Completen la llista dels representants catalans en Carles Castillejo i l'Ayad Lamdassen als 10.000 metres; en Jackson Quiñónez als 110 metres tanques; en Josep Lluís Blanco i l'Àngel Mullera als 3.000 obstacles, i en Jesús Ángel García Bragado, als 50 quilòmetres marxa. En categoria femenina, Natàlia Rodríguez estarà present als 1.500; Judit Plà als 5.000; Eva Arias als 3.000 metres; Berta Castells, al llançament de martell; Maria Vasco, als 20 quilòmetres marxa i Laia Forcadell als 400 metres tanques.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut