Renfe suprimeix trens de Rodalies perquè falten maquinistes a causa de la Covid
Un tren de Rodalies a l'estació de Martorell (ACN/Jordi Bataller)

Renfe suprimeix trens de Rodalies perquè falten maquinistes a causa de la Covid

L'operador ferroviari alerta d'alteracions al servei i assegura que la pandèmia ha causat baixes i ha retardat la formació dels nous maquinistes

RedaccióActualitzat

Renfe ha alertat que aquest dijous i divendres hi pot haver retards i també modificacions en algunes línies de Rodalies, a causa de la falta de maquinistes.

En concret, circularan una trentena de trens menys del que és habitual.

Renfe assegura que la falta de conductors és "puntual", deguda a la confluència de les baixes de maquinistes a causa de la Covid-19 i al retard en el procés de formació de nous maquinistes que s'han d'incorporar al servei, també a causa de la pandèmia.

Renfe ha explicat que les baixes relacionades amb la Covid-19 són, sobretot, de persones que han estat en contacte amb un positiu, cosa que les obliga a fer quarantena, i que té previst incorporar un centenar de nous maquinistes.

Ara per ara, la falta del personal necessari ha obligat a suprimir "de forma selectiva" alguns trens de Rodalies, mirant que les alteracions siguin "les mínimes imprescindibles".


Obres a Sants

A banda de les afectacions causades per la falta de conductors, aquest cap de setmana hi haurà alteracions del servei a causa de les obres que Adif fa a l'estació de Sants, que afecten les línies R1, R3 i R7 de Rodalies.

ARXIVAT A:
MobilitatRodaliesCoronavirus Renfe
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut