Estació de mollet Sant Fost, on Renfe invertirà per millorar-ne l'accessibilitat
Estació de mollet Sant Fost, on Renfe invertirà per millorar-ne l'accessibilitat
Barcelona

Renfe invertirà 100 milions per millorar 39 estacions de Rodalies

Les obres han de millorar l'accessibilitat a les 39 estacions de la xarxa de Rodalies de Barcelona que ja haurien d'estar enllestides

Actualitzat

Renfe invertirà, entre aquest any i el que ve, 100 milions d'euros per millorar l'accessibilitat en 39 estacions de la xarxa de Rodalies de Barcelona, tal com ha informat el matí de dilluns Fèlix Martín, el director de Rodalies de Catalunya. Per exemple, a Mollet del Vallès, s'hi construirà un pas inferior amb ascensors i es perllongaran les andanes. Per aquesta estació hi passen 10.000 passatgers diaris i, segons l'alcalde del municipi, és urgent garantir-ne la seguretat.

Les obres estaven compromeses en el pla de mesures urgents pactat entre la Generalitat i el Ministeri de Foment, i ja haurien d'estar acabades. Ara, Renfe es compromet a enllestir-les durant l'any vinent.

Martín ha assegurat que a Sant Joan Despí ja hi ha la primera obra acabada, i la resta estan en camí de projecte, licitació i inici d'obres. El director de Rodalies s'ha marcat com a objectiu tenir les 39 obres en execució l'any 2017.

Anar al contingut