Reben Pedro Sánchez amb crits de "llibertat presos polítics" a Cotlliure
Reben Pedro Sánchez amb crits de "llibertat presos polítics" a Cotlliure
Cotlliure

Reben Pedro Sánchez amb crits de "llibertat presos polítics" a Cotlliure

Denuncien que el president espanyol homenatgi un exiliat quan hi ha polítics que són a la presó i a l'exili

RedaccióActualitzat

A Cotlliure, Pedro Sánchez ha visitat la tomba d'Antonio Machado. Un grup de manifestants l'ha rebut amb crits de "llibertat presos polítics".

Convocats pel Comitè de Solidaritat Catalana, mig miler de persones s'han trobat a l'estació de tren i després s'han desplaçat per la localitat.


Han fet crides per la llibertat dels líders independentistes empresonats i han denunciat que el president espanyol homenatgi un exiliat quan hi ha polítics que són a l'exili.

També s'han vist cartells de "fake justice" ("justícia farsa"), en referència al judici del procés que s'està fent al Tribunal Suprem.

 

 

Visita de Pedro Sánchez a l'exili

Quan es commemoren 80 anys del començament de l'exili espanyol, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha visitat avui poblacions del la Catalunya Nord on van anar a parar molts republicans derrotats pel bàndol franquista després de la Guerra Civil.

La primera parada l'ha fet a Montalban, on ha fet una ofrena a la tomba del president republicà Manuel Azaña. A Cotlliure, Sánchez també ha visitat la tomba de l'escriptor Antonio Machado.

La visita acaba a Argelers. A la platja d'aquesta població es va instal·lar un dels camps de refugiats més grans de l'època, on milers d'espanyols van malviure en condicions precàries.

 

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàPedro Sánchez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut