Madrid

Rajoy demana oblidar-se "de les línies vermelles" després del 26-J

L'enigmàtic missatge de Rajoy a Twitter ha generat piulades iròniques i també alguna resposta de líders polítics

Actualitzat

El president del govern espanyol en funcions i candidat del PP, Mariano Rajoy, demana deixar enrere les línies vermelles per entendre que Espanya "necessita seguir avançant" i "caminar cap a un futur millor". En un vídeo de menys d'un minut de durada, Rajoy demana als partits polítics que "les línies vermelles no ens impedeixin veure tot el que podem seguir fent junts", argumenten els populars en el vídeo.

 

 

Una línia vermella apareix acompanyant successivament les paraules "ocupació", "economia", "pensions", "sanitat", "educació", "unitat", "seguretat", "família", "Europa", "estabilitat", fins que es desfà i apareix en pantalla el terme "futur", format per un núvol de centenars de paraules.

El missatge va en la mateixa línia del que va dir Rajoy aquest dissabte en la reunió del Cercle d'Economia a Sitges, quan va defensar una gran coalició per dur a terme reformes en els propers quatre anys.

Missatge enigmàtic a Twitter

Rajoy ha llançat el missatge aquest dilluns al matí a Twitter amb l'objectiu de captar l'atenció dels usuaris. El presidenciable del PP ha escrit "Després d'aquests mesos, així és com veig jo la situació política", acompanyat amb la imatge d'un rectangle blanc amb una línia horitzontal vermella. Al final del tuit hi havia les lletres MR, la qual cosa indica que el missatge era de Rajoy i no del seu equip:

 

 

El missatge l'han retuitejat diversos dirigents del PP, com la secretària general, María Dolores de Cospedal, i els cinc vicesecretaris generals: Fernando Martínez-Maillo, Javier Arenas, Andrea Levy, Pablo Casado i Javier Maroto.

Una hora més tard, el missatge amb el vídeo aclaria el significat d'aquesta línia vermella.

Reaccions a la xarxa

L'enigmàtic missatge de Rajoy ha generat diversos tuits irònics i també alguna resposta de líders polítics. Els caps de llista d'En Comú-Podem i Esquerra Republicana a les properes eleccions han estat alguns dels qui s'hi han referit:

 



Domènech i Rufián, però, no han estat els únics. Alguns usuaris han relacionat el missatge de Rajoy amb alguns els escàndols de corrupció que han afectat el PP o la situació política a l'estat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut