Badalona

Quatre castells de nou per a la diada castellera de Badalona

Badalona s'ha convertit aquest diumenge en plaça de nou. Els Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca i els Capgrossos de Mataró hi han descarregat castells de nou per primera vegada. L'actuació més destacada l'ha firmat, però, la colla del Penedès, que ha descarregat el quatre de vuit amb agulla, el tres de nou, el quatre de nou i el pilar de sis.

Actualitzat
Els Castellers de Vilafranca hi han descarregat el quatre de vuit amb agulla, el tres de nou, el quatre de nou i el pilar de sis. Ha estat la diada més productiva dels verds aquesta temporada. A Badalona, doncs, s'han retrobat amb el quatre, que han descarregat amb solvència, després de l'intent fallit que van fer a Cornellà.

Els Minyons, que finalment han estat la colla que ha plantat el primer castell de nou a Badalona, han descarregat, per aquest ordre, la torre de vuit, el tres de nou i el seu segon cinc de vuit de l'any.

Els Capgrossos de Mataró també han tingut un bon dia i, finalment, han pogut tirar el castell de nou. També han sortit de torre de vuit, que han completat amb comoditat. El tres de nou l'han plantat en segona ronda, i l'han descarregat bé. A la tercera han descarregat un quatre de vuit, prova de quatre de nou, i han tancat l'actuació completant el pilar de sis.

La colla local, els Castellers de Badalona, han tingut en el tres de set descarregat el seu millor castell.
Anar al contingut