Carles Puigdemont a Bèlgica
Carles Puigdemont a Bèlgica

Puigdemont es reunirà dilluns amb Anna Gabriel a Ginebra

RedaccióActualitzat

El líder de JxCat, Carles Puigdemont, i l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel es reuniran a Ginebra. Serà aquest dilluns, segons ha explicat el mateix Puigdemont en una entrevista al diari suís "Le Temps".

Puigdemont i Gabriel parlaran del paper dels cupaires en la investidura i de la seva situació judicial i en defensa dels drets humans.

El periodista li pregunta si parlaran de política i Puigdemont fa broma: "Amb Gabriel, les discussions són sempre de política." El president assegura que "seria estúpid" que ell i Gabriel no parlessin de la investidura.

"Però, sobretot, parlarem de la nostra situació i de la nostra disposició a continuar defensant el dret i la legitimitat de les nostres decisions."

De fet, la CUP aclareix en un comunicat que no prendrà cap decisió sobre la investidura des de Suïssa.

En l'entrevista, que el diari titula "Jo soc el president de Catalunya", el líder de JxCat ha admès que té "pressa" perquè es pugui escollir un nou president.

 

 

De visita a Ginebra

Puigdemont ha arribat aquest dissabte a Suïssa, sense cap mena de trava, acompanyat de l'empresari i amic personal Josep Maria Matamala.

Aquesta és la segona vegada que surt de Bèlgica, després del seu viatge a Dinamarca.

 

Notícia relacionada: Entrem al centre d'operacions de Carles Puigdemont a Waterloo

 

Puigdemont intervindrà en el debat que tanca el Festival de Cinema i Fòrum Internacional dels Drets Humans, després de la projecció d'un documental francès sobre l'1 d'octubre, amb totes les entrades exhaurides. Dimecres, Puigdemont participa en una altra xerrada, mentre que la consellera Meritxell Serret també assistirà a Suïssa a un acte relacionat amb el Consell dels Drets Humans.

El govern suís assegura que "no hi ha cap base" per detenir Carles Puigdemont i Meritxell Serret en el seu viatge a Ginebra.

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonatInvestiduraCUPJxCat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut