Waterloo

Entrem al centre d'operacions de Carles Puigdemont a Waterloo

Cada dimarts s'hi celebra una reunió del que anomenen govern legítim

Actualitzat

Hem pogut entrar a la casa que s'ha convertit en el quarter general de Carles Puigdemont a Bèlgica. És en un barri residencial de la població de Waterloo. Aquí és on viu Puigdemont i on també treballa amb el seu equip de col·laboradors.

 

Cada dimarts s'hi celebra una reunió del que anomenen govern legítim. Hi assisteixen els exconsellers que també estan a Bèlgica, i Clara Ponsatí, que ja torna a viure a Escòcia, hi participa a través de videoconferència.

Puigdemont ocupa un despatx a la tercera planta, hi ha zones de treball per a l'equip i un espai on rep tots els que venen a veure'l des de Catalunya.

Aquest dimarts eren els representants de la Plataforma per la Llengua, que van presentar l'últim informe sobre la situació del català al president i a l'exconseller Lluís Puig.

Puigdemont destaca el treball que s'està fent des de Bèlgica per mantenir la continuïtat històrica de la Generalitat després del cessament del govern per l'aplicació del 155 i insisteix que no es destina ni un euro públic al manteniment de la seva activitat.

 

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut