Sitges

Puig retreu a Colau que vagi a veure els treballadors tancats de Movistar i li diu que "la campanya electoral ja s'ha acabat"

El conseller d'Empresa i Ocupació creu que "hi ha gent que està instrumentalitzant aquest conflicte" i que "intenta mantenir un punt de crispació"

RedaccióActualitzat

"La campanya electoral ja s'ha acabat". És el primer comentari que ha fet el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, referint-se a la visita que ha fet la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, als treballadors de Movistar tancats a la botiga de plaça de Catalunya.

Puig, que era a les Jornades del Cercle d'Economia que es fan a Sitges, ha afegit que ara no és el moment d'utilitzar conflictes per posicionar-se políticament, sinó de "propiciar el diàleg i la concertació".

En aquest sentit, ha recordat que Catalunya "ha superat situacions complicades des d'un punt de vista laboral i totes s'han superat per la via del diàleg, no pas per la via de la radicalització ni la confrontació".

El conseller d'Empresa creu que "hi ha gent que està instrumentalitzant aquest conflicte" i que "intenta mantenir un punt de crispació que no afavoreix la solució per als treballadors".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut