Presó sense fiança per a l'acusat de violar una dona de 72 anys a Berga
Imatge de l'exterior dels jutjats de Berga
Berga

Presó sense fiança per a l'acusat de violar una dona de 72 anys a Berga

La jutge creu que queda constatat "el perill de fugida" de l'acusat

Actualitzat

L'home de 33 anys acusat de violar una dona de 72 aquest diumenge a Berga ha ingressat a la presó sense fiança davant dels "indicis de criminalitat" en contra seu. A més, segons la magistrada, "ha quedat constatat el perill de fugida" del detingut.

 

 

La interlocutòria dictada pel jutge d'instrucció número dos de Berga exposa que el relat de la víctima davant dels Mossos d'Esquadra és totalment coincident amb el que va manifestar al jutjat i amb les declaracions d'un testimoni que va trucar a la policia, per la qual cosa creu que té "tota la credibilitat".

Segons aquest relat, l'acusat va empaitar la dona pel carrer diumenge al vespre i quan la víctima va accelerar el pas en comprovar que l'estaven seguint la va agafar pel coll, la va introduir en un portal, la va tirar a terra i la va agafar fort perquè callés.

Els Mossos van detenir l'acusat al mateix lloc on va cometre l'agressió sexual gràcies a l'avís d'una dona que ho va veure i va trucar als agents. Les explicacions del testimoni coincideixen amb la denúncia de la víctima, ja que va poder veure com el detingut tenia els pantalons abaixats, mentre que la dona estava seminua, ferida i en estat de xoc.

ARXIVAT A:
Violència masclistaJudicial
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut