Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
L'Hospitalet de Llobregat

Presó per a un home acusat d'agredir sexualment dues menors a Bellvitge

Una de les agressions va passar a ple dia i en plena via pública, i en l'altra va amenaçar la víctima amb un ganivet per dur-la a una zona apartada

Actualitzat

El jutge ha dictat l'ingrés a la presó d'un home detingut dijous passat a l'Hospitalet de Llobregat, acusat d'agredir sexualment dues menors al barri de Bellvitge.


Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 27 anys, després d'identificar-lo com el presumpte autor d'haver fet tocaments a una menor i haver-ne amenaçat una altra amb un ganivet.

La investigació va començar el dia 19 de setembre quan els Mossos van saber que un home havia fet tocaments a una menor a ple dia i en plena via pública. L'agressor va fugir quan un grup de persones van intentar ajudar la víctima.
L'endemà, el mateix home va intimidar una altra menor amb un ganivet i va intentar portar-la a una zona apartada, però la jove va aconseguir marxar corrent del lloc.

A partir de la informació facilitada per testimonis del delicte, el dia 24 els agents van aconseguir identificar i detenir el presumpte autor de les agressions, que portava la mateixa roba que els dos dies que va atacar les víctimes.

El detingut va passar a disposició del jutge instructor, que n'ha ordenat l'ingrés a la presó.

ARXIVAT A:
Agressió sexualMenors
Anar al contingut