Espanyol

Pochettino assegura que l'Espanyol depèn d'ell mateix per ser a Europa la temporada que ve

L'Espanyol ha fet aquest dissabte l'últim entrenament a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs abans de viatjar cap a Gijón. Els blanc-i-blaus visiten l'estadi d'El Molinón en un partit clau per mantenir intactes les seves aspiracions europees. Després de l'empat a casa contra l'Atlètic de Madrid, l'Espanyol vol trencar la sequera golejadora a domicili davant un rival que encara lluita per assolir la permanència. Per a aquest partit, Mauricio Pochettino ha convocat 19 jugadors amb l'única novetat del jugador del filial Víctor Álvarez. El tècnic blanc-i-blau considera que depenen d'ells mateixos per ser a Europa.

Actualitzat
L'Espanyol buscarà el triomf a El Molinón per revifar les seves opcions europees. Aldo Duscher finalment no s'ha recuperat, mentre que el jove del filial Víctor Álvarez completa la convocatòria de 19 homes per viatjar a Gijón. La diada de Sant Jordi també ha arribat a la ciutat esportiva de Sant Adrià, on els jugadors, com Álvaro Vázquez, també han pogut comprar unes roses ben especials: d'un blanc-i-blau impactant. L'equip de Pochettino, que viatja amb sis futbolistes del filial, ha de tornar a marcar fora de casa, on no ho fa des del 5 de febrer. De moment, optimisme a les files blanc-i-blaves tot i la sequera a domicili.

Pochettino: "Europa se'ns posaria molt coll amunt si no puntuem"

Mauricio Pochettino ha assegurat després de la sessió a la Ciutat Esportiva que l'equip blanc-i-blau ha mostrat "una altra imatge" en els últims partits de Lliga i ha destacat la importància del matx d'aquest diumenge a Gijón per ser a Europa. "La veritat és que Europa se'ns posaria coll amunt si no puntuem a El Molinón, encara que no suposaria dir-hi adéu. De tota manera, en haver-hi enfrontaments entre rivals directes podem ser cinquens en funció d'altres resultats de la jornada", ha destacat el preparador blanc-i-blau.

Pochettino ha destacat el perill de l'Sporting, sobretot en els partits que disputa com a local. "Plantejarà un partit intens en un camp bolcat amb el seu equip. Jugaran amb força, agressivitat i amb un futbol directe. Tenen les coses clares, treballen bé l'aspecte físic i exerciran una gran pressió. Estic segur que patirem", ha explicat.

Finalment, el tècnic ha insistit en la serietat que ha de mantenir la plantilla fins al final de temporada per mantenir intactes les opcions de lluitar per ser a Europa. "Queden sis jornades i depèn de nosaltres aconseguir o no l'objectiu. Si al final ens mereixem ser a dalt hi serem i si no ens mantindrem en una situació de tranquil·litat", ha conclòs.

L'Sporting, tocat per la mort del pare de Preciado

L'Sporting arriba anímicament tocat pel dolor que ha provocat la mort, en tràgiques circumstàncies, del pare de l'entrenador, Manolo Preciado, que, malgrat tot, ha dirigit l'última sessió preparatòria. Ha estat un altre cop dur per al carismàtic entrenador, que el 2002 va perdre la seva dona per malaltia i, dos anys després, un dels seus fills, en un accident de trànsit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut