Espanyol

L'Espanyol treballa la visita a El Molinón sabent que el gol és la seva assignatura pendent lluny de Cornellà-el Prat

De res servirà el punt agònic aconseguit la jornada passada davant l'Atlètic de Madrid si diumenge l'Espanyol no puntua a El Molinón. El conjunt blanc-i-blau es manté viu en la lluita per entrar a Europa, però necessita un resultat més ambiciós davant l'Sporting després de quatre jornades sense guanyar. Això significa que els de Pochettino hauran de posar punt final a la seva mala ratxa golejadora lluny de Cornellà-el Prat. I és que els periquitos fa 402 minuts que no marquen en un desplaçament. De fet, l'últim gol marcat pels espanyolistes en una visita es remunta a la derrota patida a Almeria per 3-2 a principis de la segona volta.

Actualitzat
Més enllà dels problemes ofensius de l'Espanyol fora de casa, el principal escull dels catalans aquest diumenge serà la solidesa defensiva de l'Sporting. Els asturians travessen un moment molt dolç de forma i no són un rival precisament fàcil a El Molinón. L'equip dirigit per Manolo Preciado suma només una derrota en les darreres sis jornades però, a més, la seva última ensopegada com a local es remunta al dos de gener davant el Màlaga (1-2). Des d'aleshores, els blanc-i-vermells han sumat cinc victòries i dos empats.

Sobre el partit de diumenge, Javi Márquez ha dit aquest divendres que l'equip intentarà "treure un bon resultat de Gijón per poder continuar en posicions europees". "Si a casa no sumem els punts -ha dit el migcampista- haurem de treure'ls fora i sabem que podem sumar a domicili. No renunciarem a res." Márquez, que ha atès la premsa després de l'entrenament, ha reconegut que es troba molt millor de les molèsties al turmell esquerre i, com la setmana passada, estarà a disposició de Pochettino per ser titular si el tècnic argentí així ho considera convenient.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut