Barcelona

"Pluja constant" trasllada el gènere policíac a La Villarroel

Estem davant dels Starsky i Hutch catalans? Aquesta és la pregunta que viatja a la ment de l'espectador quan coneix el plantejament de "Pluja constant", l'obra escrita pel nord-americà Keith Huff i estrenada aquest dijous sota la direcció del barceloní Pau Miró. Si quan va ser estrenada a Broadway es va destacar el seu luxós repartiment, format per uns habituals del cinema com Daniel Craig i Hugh Jackman, l'obra que aterra a La Villarroel no es queda enrere, protagonitzada per Pere Ponce i Joel Joan. Aquest espectacle teatral amb tints de novel·la negra es podrà veure fins al 9 de gener.

Actualitzat
La temporada teatral barcelonina comença a viure la intensitat habitual d'aquestes dates en què tradicionalment les obres tenen més espectadors. Si dimarts es va estrenar "L'hort dels cirerers" al Romea sota la direcció de Julio Manrique, aquest dijous va ser el torn de "Pluja constant", el nou muntatge de Pau Miró. Aquest cop el director barceloní no dirigeix un text propi i s'ha decantat per l'obra escrita pel nord-americà Keith Huff, una novel·la negra convertida en espectacle teatral.

Pere Ponce i Joel Joan protagonitzen aquesta història en què l'espectador hi trobarà un policia bo i un de dolent que són amics, corrupció, alcoholisme, prostitució, drogues i la ciutat de Chicago de teló de fons. En aquest "thriller" policíac traslladat al teatre no hi haurà ni explosions ni altres efectes especials, sinó la presència i la paraula de dos actors que posaran a prova l'amistat dels protagonistes.

Aquest duel ja s'ha representat a Broadway amb un repartiment de luxe, encapçalat pel "007" Daniel Craig i el polivalent Hugh Jackman. Allà se l'ha catalogat com "una de les experiències teatrals més poderoses que s'han vist en moltes temporades".

"Pluja constant" es podrà veure a La Villarroel fins al 9 de gener.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut