Sergi Coral és el venedor que ha portat la sort a Santa Margarida (CCMA)

Plouen 21 milions a Santa Margarida i els Monjos del premi de l'ONCE pel dia de la mare

Els bitllets del 20471 s'han venut en una gasolinera, un restaurant i al mercat, i ha tocat el premi de 17 milions a la sèrie 82, i 99 premis més de 40.000 euros cadascun

El sorteig extraordinari de l'ONCE del dia de la mare deixa prop de 21 milions d'euros a Santa Margarida i el Monjos, a l'Alt Penedès.

El sorteig, celebrat aquest diumenge, ha tocat al 20471 amb un premi extraordinari a la sèrie 82, de 17 milions d'euros, i per la resta de sèries del mateix número, 99 premis de 40.000 euros cada un, que fa un total de 20.960.000 euros.

Segons l'Organització Nacional de Cecs d'Espanya, ONCE, és la primera vegada que un premi extraordinari toca íntegrament a Catalunya.


El venedor de l'ONCE que ha portat la fortuna a Santa Margarida i els Monjos és Sergi Coral Acosta, de 41 anys, que té el seu punt de venda a l'avinguda Catalunya, 61, de la localitat.

"Estic contentíssim per haver donat tanta felicitat a tanta gent. És, naturalment, el premi més gran que he repartit en els tres anys que porto com a venedor."


Sergi Coral creu que la gran majoria dels cupons els ha venut a la gasolinera de la Ràpita, al bar restaurant El Pinxito i al mercat de Santa Margarida i els Monjos o a la Bleda o la Múnia o en algun altre lloc de la seva ruta on hi té clients fixes. Tampoc sap a qui li pot haver tocat el premi gros, "ni ho diria", ha afegit: "No ho sé, quan venc un número no em fixo en el número ni en la sèrie", ha dit entrevistat a Els Matins de TV3.


 

Ha afegit que li hauria agradat quedar-se amb algun bitllet, però ha afirmat: "La meva feina és repartir il·lusions i estic superfeliç d'haver-ne lliurat en un dia tan especial per a les mares i les famílies." També pot ser, ha dit, que algun premiat encara no s'hagi assabentat de la seva sort.

Des que s'ha sabut la notícia, Coral confessa que tothom l'està trucant. Aquest dilluns al seu punt de venda no paren de felicitar-lo i d'agrair-li el premi, però ell diu que espera que la gent compri per col·laborar amb l'obra social de l'organització.

 

Sergi Coral venent un número de l'ONCE aquest matí a una clienta (CCMA)



La població de Santa Margarida i els Monjos pertany a l'agència de l'ONCE de Vilanova i la Geltrú, que dona servei a 253 afiliats, i compta amb una xarxa de 90 venedors.

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut