Futbol

Piterman destitueix Fabri una hora abans d'un partit i el torna a fitxar una hora després

Dimitri Piterman ha protagonitzat un nou episodi surrealista en destituir el seu entrenador, Fabricio Fabr, una hora abans de començar el partit i tornar-lo a fitxar una hora després. La causa, que l'entrenador no estava d'acord amb l'alineació d'un jugador brasiler imposada pel president. L'equip va acabar golejant, 5-1, però el "protegit" de Piterman no va fer cap gol. I ara la cosa ha quedat que Fabri és l'entrenador de dilluns a divendres i Piterman ho és el cap de setmana. I tan amics.

Actualitzat

Dimitri Piterman continua fent servir els entrenadors com titelles, i ara n'ha trobat un que es presta al joc d'allò més bé. Una hora abans de començar el partit contra el Vecindario, l'entrenador de l'Alabès, Fabri, era cessat. El conflicte entre president i entrenador va esclatar quan Fabri volia alinear Aloisi, mentre que Piterman li imposava Arthuro. El president va utilitzar el seu poder i el va fer fora de l'equip.

Tot i això, es va viure una situació còmica a Mendizorrotza quan els dos protagonistes seien junts a la banqueta i encara més quan l'australià John Aloisi, que entrava en el minut 62 per Arthuro, marcava el cinquè gol del partit. Fabri, però, no el va celebrar.

Segurament l'eufòria provocada per la golejada de l'Alabès va fer que Piterman acabés rectificant la seva decisió de destituir el tècnic gallec. De moment, Fabricio Fabri es manté en el seu càrrec, però amb les competències retallades: no podrà parlar més amb els mitjans de comunicació.

Anar al contingut