Barcelona

Piqué denuncia un pacte Zapatero-Mas que traeix Montilla

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Josep Piqué, ha denunciat un pacte entre José Luis Rodríguez Zapatero i Artur Mas i ha advertit al presidenciable socialista, José Montilla, "que posi les seves barbes en remull" perquè és "l'últim traït" pel president del govern central. Piqué ha valorat d'aquesta manera la decisió de CiU de retirar l'esmena a la totalitat que havia presentat al projecte de llei de pressupostos per al 2007. El dirigent popular està convençut que aquest pacte "tindrà contrapartides polítiques", ja que Zapatero pressionarà "per fer realitat la denominada sociovergència".

Actualitzat

El líder del PP català ha denunciat que Rodríguez Zapatero "anteposa els seus interessos personals i polítics" als del PSC i creu que els electors socialistes "han de saber que votant Montilla es poden trobar Mas de president".

Piqué ha fet aquestes declaracions abans de participar en un sopar amb cases regionals que s'ha celebrat en un restaurant al Port Olímpic de Barcelona, on ha rebut el suport de la candidata del PP a la Junta de Castella-la Manxa, María Dolores Cospedal.

Anar al contingut