El "cas Neymar" continua endavant (Foto: Reuters)
Barça

Pablo Ruz ha rebutjat la compareixença de DIS, empresa que tenia part dels drets de Neymar

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha rebutjat la presència de DIS, empresa que tenia part dels drets del jugador brasiler Neymar, en la recerca que fa sobre les presumptes irregularitats del seu fitxatge per part del Barça.

Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha rebutjat la compareixença de DIS, empresa que tenia part dels drets del jugador brasiler Neymar, en la recerca que fa sobre les presumptes irregularitats del seu fitxatge per part del Barça.

L'empresa va al·legar que li corresponia un 40% dels 17,1 milions d'euros que va pagar el Barcelona al Santos pels drets federatius del jugador, i que la mateixa empresa considera de preu baix. Ruz recorda que aquesta causa només s'investiguen els delictes d'apropiació indeguda i contra la Hisenda Pública, i que en aquest cas el primer perjudicat seria el Barça i el segon la mateixa Hisenda Pública. A més indica que si no va rebre els diners que li pertocaven haurà de fer aquesta reclamació al Santos.

El jutge Ruz continuarà amb la instrucció d'aquest cas dimarts. L'expresident del Barça Sandro Rosell i el representant legal del club, Antoni Rossich, seran citats a declarar.

Anar al contingut