Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, aquest dilluns, poc abans de la conferència (EFE)
Pablo Iglesias mira Íñigo Errejón, que sembla reflexionar (EFE)
El Escorial

Pablo Iglesias: "Mai m'he sentit amb tant suport a Podem com ara"

El secretari general de Podem rebutja que la pèrdua de més d'un milió de vots de la coalició hagi fet trontollar el seu lideratge

RedaccióActualitzat

Pablo Iglesias assegura que no veu qüestionat el seu lideratge a Podem. "Mai m'he sentit amb tant suport a Podem com ara", ha remarcat el secretari general d'aquesta formació, que ha rebutjat que la pèrdua de més d'un milió de vots de la coalició Units Podem el 26-J hagi fet trontollar el seu càrrec. Ho ha dit Iglesias als periodistes quan ha arribat als Cursos d'Estiu de la Universitat Complutense a El Escorial, on s'ha encarregat d'inaugurar el curs "El tema del nostre temps: Pensar el futur", que organitza el seu partit al llarg d'aquesta setmana.

El líder de Podem ha explicat que tothom dins del seu partit assumeix la seva responsabilitat i ha admès que són conscients que "hi ha coses" que han de millorar, però ha ajornat el debat sobre les causes dels resultats electorals a la reunió que la direcció nacional mantindrà dissabte que ve, en la qual ja tindran l'informe demoscòpic encarregat a la secretària d'Anàlisi Social i Polític, Carolina Bescansa.

En tot cas, Iglesias ha volgut treure pit en relació amb la trajectòria de la seva formació: "Estem molt satisfets del que hem aconseguit en dos anys. Ningú s'ho hauria cregut". I ha pronosticat que "d'aquí a quatre anys, Podem guanyarà les eleccions a Espanya".

Anar al contingut