Alguns dels desallotjats han hagut de sortir de l'edifici en flames a través de l'autoescala dels Bombers (Policia local d'Igualada)
Igualada

Nou ferits lleus en l'incendi d'un edifici ocupat al centre d'Igualada

Després de l'incendi, l'immoble ha quedat en estat ruïnós i la propietat tapiarà tots els accessos a la finca per evitar noves ocupacions

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada ha cremat un edifici de cinc plantes que estava ocupat al centre d'Igualada. En l'incendi han resultat ferides nou persones: hi ha dos ferits lleus, que han estat traslladats a l'Hospital d'Igualada, i set afectats de menor consideració, que han rebut l'alta in situ. S'han desallotjat un total de dotze persones.

L'avís del foc s'ha rebut als voltants de les 4.30 de la matinada. En l'extinció hi han participat tretze dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han evacuat bona part dels residents, alguns d'ells a través d'una autoescala dels Bombers situada a la plaça de l'Ajuntament. També s'han activat quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Les flames han afectat la planta baixa i el forat de l'escala de l'edifici, a més de diversos pisos.

Bombers i tècnics municipals han certificat que l'immoble ha quedat en estat ruïnós i els Serveis Socials d'Igualada han reubicat temporalment els desallotjats.

La policia local d'Igualada ha assenyalat que, per seguretat, els propietaris de l'edifici s'encarregaran de tapiar els accessos a la finca.

 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut