França

Nicolas Sarkozy se'n va de vacances a Egipte amb Carla Bruni

El president francès, Nicolas Sarkozy, i la seva nova companya, la cantant i exmodel Carla Bruni, han començat aquest dimarts unes vacances privades a Egipte. La parella s'ha deixat fotografiar, una setmana després de fer pública la seva relació. Sarkozy i Bruni, de 52 i 39 anys, han pujat agafats de la mà les escales d'un hotel de Luxor, ciutat museu a la ribera del Nil, on han arribat en un avió privat. L'aparell els l'ha deixat el multimilionari francès Vincent Bollore, el mateix que va proveir el president francès del iot amb què es va retirar uns dies a Malta en unes vacances postelectorals molt polèmiques.

Actualitzat
La parella va fer pública la seva relació fa poc més d'una setmana, quan es van deixar fotografiar passejant pel parc temàtic Disney de París. El president francès i la seva exdona Cecilia es van divorciar l'octubre passat, sis mesos després que Sarkozy va guanyar les eleccions i va accedir a l'Elisi.

La nova relació sentimental del president de França, amb Carla Bruni, ha obert el debat sobre la frontera entre la vida pública i la vida privada del cap de l'estat, fins ara un tema tabú.
Anar al contingut