Neymar debuta amb el Barça en l'amistós disputat a Polònia davant el Lechia Gdansk (2-2)

Neymar ja ha debutat amb la samarreta del Barça. Ho va fer a Polònia en l'amistós que els blaugranes van jugar davant el Lechia Gdansk i que va acabar amb empat (2-2). L'entrada de Neymar va ser al minut 79, però no va coincidir amb Leo Messi, que va ser titular i havia marxat del terreny de joc dos minuts abans de l'entrada del brasiler. L'equip polonès es va avançar dues vegades. Primer amb un gol de Bieniuk, que va neutralitzar Sergi Roberto abans del descans. En la represa, Grzelczak va fer el 2-1 i Messi va marcar el definitiu 2-2.

Un dels moments més esperats del partit va arribar en el minut 79. Va ser quan Neymar va debutar amb la samarreta del Barça en l'amistós disputat a Polònia contra el Lechia Gdansk. Sobre el terreny de joc, el brasiler no va coincidir amb Messi, que va ser titular i va marxar del terreny de joc dos minuts abans de l'entrada del brasiler.

Abans de començar el partit hi va haver un minut de silenci en record de la figura del mític porter del Barça Antoni Ramallets, mort aquest dimarts. Els jugadors van portar el braçal negre.

En el tercer amistós de la pretemporada, els blaugranes van acabar empatant a dos. Tot i això, es van veure sorpresos per un Lechia Gdansk que es va avançar en el marcador en dues ocasions. Bieniuk va transformar l'1-0 després de rematar de cap un córner, al primer quart d'hora. Onze minuts després, Sergi Roberto va fer l'empat a un, després d'una molt bona assistència de Montoya des de la banda dreta.

Abans del descans, Messi va tenir un xut de falta directa que el porter va rebutjar amb els punys. Qui no va poder acabar el primer temps va ser Tello, que va abandonar el terreny de joc per molèsties.

En la represa, l'únic canvi inicial va ser a la porteria amb l'entrada d'Oier per Pinto. Quan només feia cinc minuts que estava sota els pals, Grzelczak ha fet el 2-1. La resposta del Barça va ser immediata. Messi, set minuts després, va fer l'empat a dos, gràcies a una molt bona passada d'Alexis.

Jordi Roura, que va tornar a dirigir l'equip, va fer una allau de canvis; fins a set joves van entrar de cop al minut 63. Però l'entrada de Neymar es va fer esperar. Primer va marxar Messi del camp i en el seu lloc va entrar Dongou. Dos minuts després, al 79, va ser quan Neymar va saltar al terreny de joc amb la samarreta del Barça, tot i que sense massa temps per oferir les seves qualitats i jugant al costat gairebé del Barça B. Només Oier era del primer equip.