Barça

Valdés insisteix que serà la seva última temporada al Barça

Víctor Valdés, que avui s'ha reintegrat a la disciplina del Barcelona al costat de la resta d'internacionals després de tornar de les seves vacances, ha insistit que la 2013-14 serà la seva última temporada al conjunt blaugrana. Valdés ha recordat que va oferir al club la possibilitat de buscar-li una sortida que beneficiés les dues parts i que aquesta "no ha arribat".

Actualitzat
Víctor Valdés, que avui s'ha reintegrat a la disciplina del Barcelona al costat de la resta d'internacionals després de tornar de les seves vacances, ha insistit que la 2013-14 serà la seva última temporada al conjunt blaugrana. Valdés ha recordat que va oferir al club la possibilitat de buscar-li una sortida que beneficiés les dues parts i que aquesta "no ha arribat". Per això, ha assegurat que complirà el seu contracte "amb il·lusió" i l'any que ve jugarà en un altre equip.

"Aquesta és la temporada més especial per mi, perquè és l'última, però estic centrat, com en les anteriors, a intentar millorar, superar-me com a esportista i donar-ho tot pel club, com sempre ho he fet", ha manifestat durant un acte promocional de la signatura que li subministra els guants.

El porter blaugrana disputarà aquesta última temporada a les ordres d'un nou tècnic, l'argentí Gerardo Tata Martino, a qui ha conegut avui mateix. "Pel poc que hem pogut parlar sembla molt proper, tant ell com els seus ajudants. És una persona il·lusionada amb un projecte que és de gran magnitud i voldrà donar-li el seu segell personal i intentar que no ens cansem de guanyar. Sortirà bé", ha resumit.

Martino substitueix a la banqueta del Barcelona Tito Vilanova, que a partir d'ara se centrarà a recuperar-se del càncer que pateix en la glàndula parótida des de fa any i mitjà. Valdés ha apuntat sobre la recaiguda de Vilanova que és "una notícia que no desitges que arribi mai, una desgràcia i un pal molt gran", però també s'ha mostrat convençut que el tècnic català tirarà endavant.

En aquesta última temporada, Valdés compartirà vestidor com els seus companys de sempre i poques cares noves, encara que una d'elles serà la del davanter brasiler Neymar da Silva, del que s'ha desfet en elogis. "Neymar fa gran al grup i la qualitat que suma és brutal", ha destacat el porter blaugrana, que creu que el brasiler s'entendrà a la perfecció amb Lionel Messi, perquè "els grans cracs sempre s'han entès molt bé".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut