Els bombers han trobat al víctima en una habitació del pis sinistrat (3Cat)

Mor una dona de 94 anys en l'incendi de casa seva a Mollet del Vallès

Dues persones més han resultat ferides lleus per inhalació de fum en l'incendi que s'ha iniciat en una de les habitacions del pis

Una dona ha mort i dues persones més han resultat ferides lleus per inhalació de fum, en l'incendi d'un habitatge a Mollet del Vallès. Els bombers han apagat el foc, que ha cremat totalment una habitació del pis, i a la cambra del costat hi han trobat el cos sense vida d'una anciana de 94 anys.

Les altres dues persones que hi havia a l'habitatge, un home de 72 anys i una dona de 65, han pogut sortir de l'immoble pel seu propi peu i les han traslladat a l'Hospital de Mollet.

No se saben les causes del foc, que els Mossos d'Esquadra estan investigant.

Els bombers van rebre l'avís diumenge cap a les vuit del vespre per un foc declarat en el segon pis d'un edifici de quatre plantes i àtic. Durant l'incendi els veïns han estat confinats als seus pisos, fins que els bombers han confirmat que la zona era segura per poder evacuar el bloc.

L'incendi s'ha declarat en una habitació que ha quedat totalment cremada (3Cat)

Han treballat en el foc vuit dotacions dels bombers, tres camions bomba i la unitat del Grup Operatiu de Suport (GROS) amb un infermer del SEM i tres equips més del servei d'emergències mèdiques, que han atès i traslladat els ferits a l'Hospital de Mollet, al Vallès Oriental.

Els bombers han donat per extingit l'incendi a tres quarts de nou. Han situat l'origen del foc en una habitació del pis sinistrat, que ha quedat destruïda. Després han revisat la resta de pisos de la finca. Cap a tres quarts d'onze de la nit, amb l'edifici ventilat i lliure de fum, els veïns ja han pogut tornar als seus habitatges respectius.

Els Mossos s'han fet càrrec de l'aixecament del cadàver de la víctima i de la investigació de les causes del sinistre. Al lloc dels fets també hi ha acudit la policia local.

ARXIVAT A:
IncendisBombers
Anar al contingut