Mor un repartidor de Glovo atropellat per un camió d'escombraries a Barcelona

Els treballadors de Glovo s'han concentrat davant la seu de l'empresa per protestar i han cremat bosses de repartiment amb l'emblema de la companyia

RedaccióActualitzat

Un repartidor ha mort aquest dissabte a la nit en ser atropellat per un camió d'escombraries. Fonts municipals han explicat que els fets han passat a la Gran Via, a la confluència amb el carrer Balmes, a dos quarts de dotze de la nit.

La víctima tenia 22 anys, anava en bicicleta i era repartidor de Glovo.

Treballadors d'aquesta empresa han denunciat a Twitter que des de feia temps avisaven que acabaria passant un accident com aquest:


El sindicat IAC-FAA ha convocat una concentració a la seu de Glovo de Barcelona a la tarda.


Desenes de persones de diversos col·lectius han participat en la protesta. Els companys de la víctima han deixat les bicicletes a terra i han cremat bosses de repartiment amb l'emblema de la companyia.

El sindicat denuncia la falta de protecció en matèria de riscos laborals i la fragilitat del col·lectiu davant dels accidents. "Aquesta nit s'ha pogut constatar el pitjor dels pronòstics, ser fals autònom mata", ha conclòs.


Glovo lamenta la mort

Glovo ha lamentat profundament la mort del repartidor en un comunicat. L'empresa assegura que està col·laborant "estretament" amb les autoritats per determinar les causes de l'accident.

Glovo diu que iniciarà els tràmits per activar l'assegurança privada que cobreix l'activitat realitzada pel repartidor en casos d'accident. També aprofita per demanar "màxima prudència" fins que les autoritats resolguin el que va passar.

 

 

Setena víctima mortal en un accident de trànsit

El consistori barceloní ha lamentat la mort d'aquest ciutadà i ha traslladat el seu condol a la família i amics. Ha explicat que aquesta és la setena víctima mortal d'aquest any en accident de trànsit a la ciutat. La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

 

 

Anar al contingut