Barcelona

Mor un participant en la triatló Challenge Barcelona-Maresme per una aturada cardiorespiratòria

La víctima és un home d'uns 40 anys de nacionalitat britànica que ha tingut una aturada cardiorespiratòria. El triatleta ha perdut el coneixement en els primers metres de la prova de natació.

RedaccióActualitzat
Un participant del triatló Challenge Barcelona-Maresme ha mort d'una aturada cardiorespiratòria a Calella, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
 
La víctima és un home d'uns 40 anys de nacionalitat britànica que ha perdut el coneixement en els primers metres de la prova de natació. Els equips de salvament de la Creu Roja que prestaven servei en aquell indret han traslladat l'home a la sorra, on ha estat atès d'una aturada cardiorespiratòria pels serveis mèdics de l'organització, que posteriorment han rebut el suport d'una UVI mòbil del SEM desplaçada fins al lloc. Malgrat tot els esforços, no han pogut fer res per salvar-li la vida.
 
L'home participava en aquest triatló internacional que recorre els municipis del Maresme i en què competeixen uns 1.300 atletes de 36 països. La prova inclou 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de bicicleta i una cursa a peu de 42,2 quilòmetres.

Aquesta és la segona mort en una prova d'atletisme en només una setmana. Diumenge passat, un corredor va morir durant la celebració de la Mitja Marató de Sant Cugat. La víctima també tenia uns 40 anys.
Anar al contingut