L'accident ha passat a l'altura de Cubelles (Google)

Mor un motorista en un accident múltiple a la C-32 a Cubelles amb un senglar

L'accident ha passat de matinada a l'altura de Cubelles, al Garraf. En els últims set dies han perdut la vida tres motoristes

RedaccióActualitzat

Un home de 58 anys, veí del Vendrell, ha mort aquest dijous a l'autopista C-32 en un accident de trànsit múltiple causat per la irrupció d'un porc senglar a la calçada.

En l'accident s'hi han vist implicades dues furgonetes i una motocicleta, conduïda per la víctima.

Els fets han passat al punt quilomètric 15,8, a l'altura de Cubelles, al Garraf, en sentit Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 5.35 de la matinada, i han activat dues patrulles. Al lloc dels fets també s'han desplaçat dues dotacions del Bombers de la Generalitat i quatre del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

A causa de l'accident la via ha estat tallada gairebé tres hores en sentit Barcelona, fins a les 8.30 del matí.

Amb aquest accident a la C-32, el 2023 ja han mort 62 persones a les carreteres catalanes. Els cinc primers mesos de l'any, fins al 31 de maig, el Servei Català de Trànsit ha comptabilitzat 61 víctimes mortals.


La víctima d'aquesta matinada és el segon motorista que perd la vida a Catalunya en menys de 24 hores. L'anterior era un jove de 23 anys que va morir a Manresa dimecres a la tarda després de xocar contra un cotxe i ser envestit per una furgoneta.

A més, només l'última setmana han mort tres motoristes. El primer va perdre la vida a l'N-2 a Vilamalla en un accident amb un camió.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut