La motocicleta s'ha cremat després de topar amb un vehicle (CCMA)

Un motorista mor de matinada en un accident a l'AP-7 a Llinars i un altre a Roses

Aquest dissabte també ha mort un motorista de 19 anys en un xoc frontal amb un turisme a la GI-681, a Llagostera

RedaccióActualitzat

Dos homes han perdut la vida aquesta matinada quan anaven en moto.

Un dels accidents ha passat passades les 3 a l'AP-7 a Llinars del Vallès. La motocicleta ha impactat contra la part del darrere d'un vehicle, i ha acabat incendiada, a prop de la separació entre els dos sentits de l'autopista.

En l'accident també s'hi ha vist implicat un segon cotxe. Dos ocupants d'un dels vehicles han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l'Hospital de Granollers.

Arran de l'accident, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d'extinció de la motocicleta que s'ha incendiat, i també dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'AP-7 ha estat tallada fins a les 7 del matí, a l'altura de Llinars del Vallès (CCMA)

Quant a l'afectació viària, l'autopista ha estat tallada en sentit nord fins a les sis del matí, quan s'ha pogut habilitar un carril a la circulació. Cap a les vuit del matí s'han reobert tots els carrils, tot i que les retencions s'han allargat fins a primera hora del matí.


Un altre motorista mort a Roses

I també aquesta matinada, un home de 53 anys ha mort després de xocar amb la moto que conduïa contra un mur a Roses. L'accident ha passat pels volts de les dues de la matinada a tocar de la carretera de Canyelles.

Arran de la topada, on només s'ha vist implicat el motorista, l'home ha sortit disparat i ha caigut d'una altura de dos metres.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Roses, els Bombers, els Mossos i el SEM, que no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Un altre motorista va morir el cap de setmana a la GI-681, a Llagostera

I aquest cap de setmana, un altre motorista ha pedut la vida en un altre accident moral a la xarxa interurbana de Catalunya, en aquest cas al punt quilomètric 4,5 de la GI-681 a Llagostera, al Gironès.

L'accident va passar dissabte, a quarts d'una del migdia, quan una motocicleta i un turisme van xocar frontalment per causes que encara s'estan investigant. Com a conseqüència de la topada, el motorista, un veí de Llagostera de 19 anys, va queda ferit crític i va ser evacuat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on finalment va morir.

Arran de l'accident es van activar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i dues unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes dues víctimes, ja són 65 els morts en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any, dels quals 22 són motoristes. En aquest recompte no s'hi ha inclòs la víctima de Roses d'aquest dimarts, perquè ha estat en una via urbana.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut