L'actor Jordi Mestre (Viquimèdia/Cris Alvariño)
L'actor Jordi Mestre (Viquimèdia/Cris Alvariño)

Mor l'actor Jordi Mestre en un accident de moto a Madrid

Mestre ha mort de matinada en un accident de moto al carrer Segovia de Madrid, quan ha xocat contra un semàfor.

RedaccióActualitzat

L'actor, presentador i model Jordi Mestre Molina ha mort en un accident de moto a Madrid, segons ha informat la Unió Espanyola d'Actors i Actrius. Mestre, de 38 anys, va néixer a Esplugues de Llobregat.

 

Mestre ha mort  avui en un accident al carrer Segovia de Madrid. A les tres de la matinada, ha xocat contra un semàfor. L'impacte ha estat brutal i la moto ha acabat a una cinquantena de metres del lloc del xoc. L'actor ha mort a l'acte tot i els esforços dels agents d'una patrulla de la Policia Nacional que han intentat reanimar-lo en arribar al lloc dels fets. Efectius de SAMUR-Protecció Civil només han pogut confirmar la mort.

Llicenciat en Arts Escèniques per l'Institut del Teatre de Barcelona, va ser el primer reporter masculí del desaparegut programa "Sé lo que hicisteis...", produït per Globomedia.

Va participar en la sèrie "La via Augusta" de TV3 i va ser coprotagonista del videoclip de la cantant Vega "Como yo no hay dos". També va participar  en sèries com "Cuéntame cómo pasó" o "Centro médico".

 

ARXIVAT A:
Obituari
Anar al contingut