Larry King entrevistat el 2011 en una televisió de Bratislava, Eslovàquia (Reuters/ Radovan Stoklasa)
Larry King entrevistat el 2011 en una televisió de Bratislava, Eslovàquia (Reuters/ Radovan Stoklasa)

Mor als 87 anys Larry King, mític entrevistador i estrella de la televisió nord-americana

King, que havia superat diversos atacs de cor i un càncer de pulmó, va ingressar a l'hospital a començaments de mes per Covid

RedaccióActualitzat

El conegut periodista i entrevistador nord-americà Larry King ha mort als 87 anys. El periodista havia estat ingressat a començament de mes al centre hospitalari Cedars-Sinai de Los Angeles després de contraure la Covid-19.

La mort de Larry King l'ha comunicat Ora TV, el canal de pagament per internet on ara feia el seu programa:

 

 

Conegut per les seves mànigues arromangades, pels tirants i les corbates multicolors i les ulleres grans de pasta, Larry King va presentar durant un quart de segle el "talk show" en directe "Larry King Live" a la cadena CNN.

Larry King entrevistant el 2002 l'ex-president nord-americà Bill Clinton (Reuters)
Larry King entrevistant el 2002 l'expresident nord-americà Bill Clinton (Reuters)

King ha entrevistat milers de personalitats de tot el món al llarg dels 63 anys de carrera tant a la ràdio com a la televisió i a mitjans digitals. Tots els presidents nord-americans des del 1974 han passat per la cadira d'entrevistat del seu plató. També ha entrevistat líders mundials com Yasser Arafat,  Mikhaïl Gorbatxov o grans estrelles de la música i el cinema com Frank Sinatra, Marlon Brandon o Barbra Streisand.

El presentador va deixar la CNN el 2010. Després va continuar fent entrevistes al programa "Larry King Now" a Ora TV, un canal de pagament per internet del qual era cofundador.

La CNN ha fet un tuit amb un petit vídeo que  recull les emocionades paràules amb les que Larry King es va acomiadar del seu "talk show" a la cadena després de 25 anys d'antena:

"En lloc de adeu, què tal fins a sempre?"

 

 



 

 

Larry King saluda el president rus Vladimir Putin al seu programa de la CNN
Larry King saluda el president rus Vladímir Putin al seu programa de la CNN (Reuters)

El president rus Vladímir Putin ha elogiat la memòria i "la gran professionalitat" del periodista nord-americà, que l'havia entrevistat en diverses ocasions. King va entrevistar Putin per primera vegada l'any 2000 poc després de la seva arribada al Kremlin i després de l'enfonsament del submarí nuclear rus K-141 Kursk amb 118 tripulants a bord.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisió
Anar al contingut