Rafa Márquez entrenant el filial blaugrana
Rafa Márquez entrenant el filial blaugrana (FC Barcelona)
Barça

La crua confessió de Rafa Márquez sobre l'adeu de Xavi

L'entrenador del Barça Atlètic valora la temporada amb el filial i se sincera sobre la situació del seu excompany d'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Márquez continua en la lluita per pujar el Barça Atlètic a la Segona Divisió espanyola. Diumenge a les 19.15 h (Esport3) té el primer partit dels play-offs d'ascens contra l'Eivissa. Una temporada molt bona del filial blaugrana, que ha lluitat fins al final la primera plaça amb el Deportivo de la Corunya.

El mexicà ha estat un dels noms sobre la taula per substituir Xavi Hernández com a entrenador del primer equip. Finalment, però, l'aposta de Laporta és Hansi Flick.

En una entrevista a Teledeporte, Márquez ha admès que el comiat de Xavi no ha estat fàcil de pair com a amics que són:

"Ha estat difícil veure pel que ha passat Xavi."

També diu que Xavi "encara té molt a donar" a les banquetes i està "segur que té la capacitat per continuar treballant".

"En un equip així (Barça) hi ha conseqüències quan les coses no surten i els resultats no van de bracet."

Sobre el nou entrenador alemany, Hansi Flick, espera que "sigui el millor per al Barça". "Un, com a barcelonista, desitja que canviïn les coses i es lluiti per competir al màxim rival", ha afegit.

"Si el meu nom ha sortit, és pel treball que he fet. Espero que continuï així."

El futur de Márquez, a final de temporada

En els últims dies s'ha parlat d'una possible marxa del kàiser de Michoacán en cas de no ser el primer entrenador blaugrana. No ha renovat i acaba contracte. Tanmateix, Márquez ha calmat els ànims i ajorna la decisió a final de temporada.

"Tinc una bona sintonia amb la directiva i la gent del futbol base per poder parlar quan acabi això. No tinc pressa."

L'entrenador està "molt orgullós" del treball fet aquesta temporada. "Porto només dos anys, és poc temps i he de continuar treballant", afegeix. Una feina que pot culminar amb el retorn del filial a la categoria de plata set anys després de l'últim cop.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut