L'incident l'han presenciat el personal de terra i diversos passatgers des de les finestres de l'aparell (Reuters)

Mor una persona succionada pel motor d'un avió a l'aeroport d'Amsterdam

La investigació revela que es va enfilar intencionadament al motor i que es tracta d'un cas de suïcidi

Redacció/AgènciesActualitzat

Una persona ha mort aquest dimecres succionada pel motor d'un avió de la companyia KLM a la plataforma de l'aeroport de Schiphol, a Amsterdam, el principal hub aeroportuari dels Països Baixos.

L'incident s'ha produït durant la maniobra de sortida de l'aparcament i abans que l'aparell comencés a rodar cap a la pista, on havia d'enlairar-se cap a Billund, al centre de Dinamarca.

Els passatgers i la tripulació han estat desallotjats.

Segons ha informat la gendarmeria del país la víctima ha caigut sobre el motor de l'aparell i ha perdut la vida arran de les ferides causades pels àleps de la turbina.

 

La investigació conclou que es tracta d'un suïcidi

L'home ha estat identificat com a un treballador de la companyia que operava al vol de l'avió implicat. La investigació ha conclòs que es va enfilar voluntàriament al motor, cosa que confirma la hipòtesi d'un suïcidi.

Per respecte a la víctima i als seus familiars, les autoritats no faran cap més declaració sobre aquesta qüestió.

L'aeroport de Schiphol i la companyia KLM han lamentat aquest "incident tràgic" i han explicat que han brindat atenció al personal de terra i als passatgers que han presenciat els fets a través de les finestres de l'avió, un Embraer 190.

En l'accident no s'hi ha vist implicat cap altre aparell i tampoc no ha tingut conseqüències per a la resta d'operacions programades a l'aeroport d'Amsterdam, segons el control de trànsit aeri dels Països Baixos.

 

ARXIVAT A:
AeroportsPaïsos Baixos
Anar al contingut