L'actriu Kelly Preston
L'actriu Kelly Preston

Mor als 57 anys l'actriu Kelly Preston a causa d'un càncer de pit

Preston va obtenir popularitat als anys 80 i 90 i era parella del també actor John Travolta

Actualitzat

L'actriu Kelly Preston ha mort als 57 anys a causa d'un càncer de pit. Feia dos ays que lluitava contra la malaltia. Preston era la dona del també actor John Travolta, que n'ha informat des del seu compte a Instagram.

"Amb una gran pena us informo que la meva preciosa esposa ha perdut la seva lluita de dos anys contra el càncer de pit. Ha lluitat amb coratge amb l'amor i el suport de molts. La meva família i jo sempre estarem agraïts als metges i infermeres del M. D. Anderson Cancer Center, a tots els centres mèdics que l'han ajudat i també als amics i els éssers estimats que han estat al seu costat. L'amor i la vida de la Kelly sempre seran recordats. M'agafaré un temps per estar amb els meus fills, que han perdut la seva mare, així que perdoneu-me per endavant si no sabeu res de nosaltres durant un temps. Però sapiguen que sentiré el seu amor les properes setmanes i mesos mentre ens guarim.  Amb tot el meu amor, J. T."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly's love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don't hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

 

L'actriu va obtenir popularitat els anys 80 i 90 amb pel·lícules com "Jerry Maguire" o "Els bessons peguen dues vegades". La seva carrera va començar el 1985 amb "Sin vergüenza". Va participar en altres pel·lícules com ara "Entre l'amor i el juego", "Sentència de mort" i "Dos cangurs molt madurs". També va aparèixer al videoclip de la cançó "She Will Be Loved", de Maroon 5.

 

 

La seva última intervenció va ser a "Gotti", fa dos anys, al costat de Travolta, en què interpretava la dona del mafiós John Gotti.

Preston i Travolta es van casar el 1991 i van tenir tres fills. Ella, que ara té 20 anys, i Benjamin, que en té 9. El 2009 van perdre el fill gran, Jett, quan només tenia 16 anys.
 

 

Un representant de la família també ha comunicat la mort de l'actriu a la versió digital de la revista People.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut