Tarragona

Mig centenar de joves antisistema protesten contra les rebaixes al centre de Tarragona

Els compradors que aquest dimecres han anat a la Rambla Nova de Tarragona per gaudir del primer dia de rebaixes s'han vist sorpresos per una manifestació antisistema. Mig centenar de joves han protestat per aquest carrer de la ciutat contra el consumisme en una marxa no autoritzada que ha acabat amb incidents i quatre policies ferits. Tres dels joves han estat arrestats i dos més imputats pels delictes de desobediència a l'autoritat i desordre públic.

Actualitzat
Segons la policia local tarragonina, alguns dels implicats tenen un llarg historial de denúncies per actes similars. Els manifestants han entrat en un negoci de roba. Els propietaris han preferit tancar l'establiment per garantir la seguretat dels clients. Els joves han bloquejat l'entrada, de manera que ha estat necessària la intervenció dels cossos de seguretat que els han desallotjat. Durant el forcejament, quatre agents han resultat contusionats en les costelles i el coll.

A la tarda, una altre grup de joves s'ha manifestat al mateix lloc per protestar contra les quatres detencions que ha realitzat la per l'actuació policial. Els manifestants han denunciat que no saben en quina situació es troben els arrestats.

L'Ajuntament de Tarragona ha defensat l'actuació de la policia local i han acordat que el cos no demani al jutge l'ingrés a la presó dels detinguts. Tot i això, no retiraran els càrrecs, com demanaven els manifestants pels agents que han resultat ferits.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut