Fórmula 1

Michael Schumacher presenta una lleu millora després de ser sotmès a una segona intervenció quirúrgica

Michael Schumacher ha estat operat aquesta passada nit per segona vegada i, segons han dit els metges de l'hospital de Grenoble dimarts al matí, presenta una millora lleu. Jean-François Payen, cap del servei de reanimació del centre hospitalari, ha afirmat que "la situació està més ben controlada que ahir".

Actualitzat

Michael Schumacher ha estat operat aquesta passada nit per segona vegada i, segons han dit els metges de l'hospital de Grenoble dimarts al matí, presenta una millora lleu en el seu estat. Jean-François Payen, cap del servei de reanimació del centre hospitalari, ha afirmat avui que "la situació està més ben controlada que ahir". Els metges han assegurat que "han guanyat una mica de temps en la seva evolució", tot i que segueixen sense atrevir-se a fer cap pronòstic

L'expilot de Fórmula 1 va ser sotmès a un escàner que va detectar una petita millora. Després de la prova, els metges van proposar a la família una nova operació que es va fer ahir dilluns. Durant la intervenció, que va durar unes dues hores, es va drenar l'hematoma situat a l'àrea esquerra del cervell i se li va instal·lar un dispositiu per disminuir la pressió intracranial. Un nou escàner ha revelat aquest matí una millora en la situació del pacient, que està "relativament estable".



 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut