Barça

Messi està descartat per jugar a Màlaga per un hematoma al bíceps i és dubte per a la tornada de la Supercopa

Leo Messi, que ha tornat de Madrid caminant amb aparent normalitat, té un hematoma al bíceps femoral de la cama esquerra, producte d'una contusió, i és baixa segura per al partit de Lliga de diumenge al camp del Màlaga. En funció de la seva evolució, es valorarà si podrà disputar o no la tornada de la Supercopa dimecres que ve.

Actualitzat
Leo Messi,  que ha tornat de Madrid caminant amb aparent normalitat, té un hematoma al bíceps femoral de la cama esquerra, producte d'una contusió, i és baixa segura per al partit de Lliga de diumenge al camp del Màlaga. En funció de la seva evolució, es valorarà si podrà disputar la tornada de la Supercopa dimecres que ve.

L'argentí va ser substituït a la mitja part del duel contra l'Atlètic de Madrid disputat al Vicente Calderón, un canvi per precaució després d'haver notat unes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra provocades per una contusió.

Entrenament amb els disponibles

El Barça ja ha arribat a Barcelona, i només aterrar a l'aeroport del Prat ha anat directament cap a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per entrenar-se i començar a preparar el pròxim partit de Lliga contra el Màlaga. Després de l'empat a un a l'anada de la Supercopa contra l'Atlètic de Madrid, el Tata Martino ha dirigit una sessió amb tots els disponibles en què els titulars han fet treball de recuperació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut