En Messi en un dels rodatges, interpretant el paper de Snoop a "Anatomia d'una caiguda" (Instagram Laura Martin)

Messi, el gos "robaescenes" que eclipsa les grans estrelles de Hollywood

És un dels protagonistes d'"Anatomia d'una caiguda" i s'ha fet famós durant la promoció de la pel·lícula nominada als Oscars

RedaccióActualitzat

Messi és un border collie d'ulls blaus de gairebé 8 anys que està guanyant fama i convertint-se en una estrella. És un dels protagonistes de la pel·lícula multipremiada "Anatomia d'una caiguda", de la directora francesa Justine Triet, que ara opta a diverses estatuetes dels Oscars.

A la ficció, Messi fa el paper de l'Snoop, que protagonitza escenes molt impactants. Sense desvelar gaires detalls de la trama, el gos passa moments delicats, com ara quan ha de simular que l'enverinen.

L'actuació tan versemblant de l'animal li va fer guanyar l'any passat l'anomenat Palm Dog de Canes, un premi alternatiu que concedeix el festival. 

És el gos de moda, però diversos mitjans especialitzats com The Hollywood Reporter publiquen que algunes productores d'altres pel·lícules nominades s'han queixat de la seva presència en gales i esdeveniments. 

Consideren que acapara tota l'atenció i que, malgrat que no està nominat, el seu carisma podria influir en la decisió final de l'Acadèmia.

D'acord amb la versió que ha donat la distribuïdora de la pel·lícula francesa, Neon, és per aquest motiu que l'animal no serà a l'entrega de premis de diumenge. 

Durant una trobada dels nominats, un dinar que es va fer a Los Angeles el 12 de febrer, hi va haver molts actors com Ryan Gosling (nominat per fer de Ken a la pel·lícula "Barbie") que va sucumbir a l'encant d'aquest actor de quatre potes. Les imatges es van difondre de manera massiva:

@etalkctv Please enjoy Ryan Gosling falling in love with Messi the dog from ‘Anatomy of a Fall' at the Oscar Nominees Luncheon. 😭❤️ #RyanGosling #Dog #MessiTheDog #AnatomyOfAFall #Barbie #Oscars #OscarNomineesLuncheon #Cute ♬ original sound - 🎧‹𝟹


També es van fotografiar amb el border collie la cantant Billie Eilish o els intèrprets America Ferrera i Bradley Cooper

En aquest dinar previ dels Oscars, Messi va acaparar gran part de l'atenció i l'admiració que desperta l'actuació del gos va ser un dels aspectes més comentats. 

L'Acadèmia va fer públiques diverses imatges de Messi al dinar previ dels Oscars (Instagram Laura Martin)

La seva mestressa es dedica a ensinistrar animals dins la indústria cinematogràfica. Laura Martin Contini té el perfil conjunt amb Messi a Instagram i explica que sempre el vigila de prop, també al plató.

 

El paper clau de l'ensinistradora

Els animals que actuen no estan mai sols. En el cas de Messi, l'acompanya sempre la seva ensinistradora.

Laura Martin l'entrena intensament abans el rodatge, sobretot amb un "clicker", un estri que emet un soroll similar a un clic quan s'activa. Amb aquest so específic, el gos entén quan ha de començar l'acció que li han demanat que faci.

Martin també ha guiat el gos durant les escenes, tant si era protagonista com si havia d'estar-se en un segon pla o bé figurar com a extra. 

Així mateix, l'entrenadora vetlla pel benestar de Messi al plató. L'objectiu és que l'animal visqui sempre la situació com un joc, encara que s'estigui rodant una escena complicada.

Una de les més nominades

"Anatomia d'una caiguda" ja es va endur la Palma d'Or a Canes i dos Globus d'Or.

Acumula cinc nominacions de l'Acadèmia de Hollywood: millor pel·lícula, millor guió original, millor actriu protagonista per a Sandra Hüller, millor muntatge i millor direcció per a Justine Triet, l'única dona que competeix en aquesta categoria.

Entre les favorites, destaca clarament "Oppenheimer", amb 13 candidatures; "Pobres criaturas" en té 11; "Los asesinos de la luna", 10; "Barbie" té 8 nominacions i "Maestro" n'acumula 7.

 

ARXIVAT A:
CinemaPremis Oscar
Anar al contingut