Més trens i Tram i metro tota la nit per la revetlla de Sant Joan

Per la revetlla es recomana l'ús del transport públic, que es reforça amb un servei ampliat al Metro, Ferrocarrils de la Generalitat, Rodalies, TRAM i autobusos nocturns

RedaccióActualitzat

Per a la revetlla de Sant Joan es preveu un gran augment de la mobilitat, en una nit considerada d'alt risc en què es reforçaran els controls d'alcoholèmia. Es recomana l'ús del transport públic, que es reforça amb un servei ampliat al metro, Ferrocarrils de la Generalitat, Rodalies, TRAM i autobusos nocturns.

El metro i el tramvia funcionaran tota la nit de la revetlla de Sant Joan a Barcelona i a les ciutats de l'Àrea Metropolitana on arriben les seves línies. El metro funciona sense interrupció, des de les 5 de la matinada de dissabte fins a les 24.00 de dilluns. Els trens circularan a intervals de 7 a 9 minuts.


Els Ferrocarrils de la Generalitat circularan fins a les dues de la matinada, amb horaris com si fos una nit de dissabte.


Els trens de Rodalies, reforçats amb 10.000 places addicionals, acabaran una hora abans, a la una. Tots dos serveis tornaran a funcionar dilluns a les cinc del matí.

En concret, Rodalies augmenta la capacitat dels trens en les línies que enllacen Barcelona amb el Garraf i el Maresme. I s'han previst cinc combois especials per a les hores de màxima afluència de passatgers, dos en la línia de Mataró i tres en la de Vilanova i la Geltrú, amb parada a totes les estacions.

Els horaris de pas per cada estació es poden consultar a la pàgina web del servei.

 

 

A l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els autobusos nocturns circularan tota la nit amb una freqüència de pas de 20 minuts, a més del servei de busos nocturns que asseguren la connexió a les comarques de l'Alt Penedès, Baix Llobregat i Garraf, el Vallès Occidental i Oriental i el Maresme.

Cada operador reforçarà el personal en trens i estacions davant l'afluència d'usuaris que es desplaçaran en transport públic, especialment a les zones de platja i al centre de la ciutat, i per garantir-ne la seguretat.

 

ARXIVAT A:
Sant Joan
Anar al contingut