Barça

Més de 50.000 aficionats han passat pel Camp Nou per acomiadar-se de Tito Vilanova

Des de les 9.30 del matí d'ahir dissabte fins a les 3 de la tarda d'aquest diumenge han passat per l'espai de condolences a la tribuna del Camp Nou 52.999 persones per acomiadar-se i retre homenatge a l'exentrenador del F. C. Barcelona Tito Vilanova, mort d'un càncer als 45 anys d'edat. Durant aquests dos dies, els aficionats al futbol sense importar el color de la samarreta han fet cua per dir l'últim adéu a una de les peces clau del millor Barça de la història.

Actualitzat

Des de les 9.30 del matí d'ahir dissabte fins a les 3 de la tarda d'aquest diumenge han passat per l'espai de condolences a la tribuna del Camp Nou 52.999 persones per acomiadar-se i retre homenatge a l'exentrenador del F. C. Barcelona Tito Vilanova, mort d'un càncer als 45 anys d'edat. Durant aquests dos dies, els aficionats al futbol sense importar el color de la samarreta han fet cua per dir l'últim adéu a una de les peces clau del millor Barça de la història. Al davant de la tribuna, no han deixat de dipositar flors al costat de la inscripció "Tito, per sempre etern".

Aquest diumenge l'afluència de públic ha estat molt més important que la de dissabte. En la primera jornada de dol, van passar per un espai de condolences obert fins les 11 de la nit 20.802 persones. En el segon dia d'homenatge, en què l'espai ha estat obert fins a les 15:00, els aficionats que han volgut retre homenatge a Vilanova ha estat més de 22.000.

Les banderes del Camp Nou restaran fins demà dilluns a mig pal, i sobre la gespa del Camp Nou lluirà un gran llaç negre. Els tres dies de dol que ha decretat el Barça es tancaran demà, amb la celebració d'un funeral a la Catedral de Barcelona a les vuit del vespre. Encara quedarà per celebrar-se, però, un acte molt emotiu. Durant el partit de la propera jornada de lliga, dissabte a les 16:00 contra el Getafe, el Camp Nou guardarà un minut de silenci en el primer partit com a local del primer equip després de la mort de Vilanova.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut