Barça

Rosell: "Amic Tito, moltes gràcies. Com i quant hem après de tu, especialment aquests últims mesos!"

Sandro Rosell, expresident del F. C. Barcelona, s'ha acomiadat de Tito Vilanova en una carta publicada a "La Vanguardia" on destaca les lliçons de vida de l'extècnic blaugrana. El qui va apostar per Vilanova com a tècnic del Barça quan va marxar Guardiola recorda els últims moments que va viure amb Tito.

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Xavi Lemus
    Per Xavi Lemus

Sandro Rosell, expresident del F. C. Barcelona, s'ha acomiadat de Tito Vilanova en una carta publicada a "La Vanguardia" on destaca les lliçons de vida de Tito. "Amic Tito, moltes gràcies. Com i quant hem après de tu, especialment aquests últims mesos! Ha estat un plaer per nosaltres que compartíssim converses, trobades, dinars, sopars, calçotades, cafès o una cervesa. I en cada una tu ens donaves lliçons de vida". Així arrenca la carta del qui va apostar per Vilanova com a primer entrenador del Barça quan va marxar Josep Guardiola.

També destaca la preocupació de Tito no per ell mateix sinó pels seus, per la seva família, els seus amics i l'interès per aportar la seva vàlua i professionalitat al futur del Barça, des del primer equip fins al futbol formatiu. "La teva generositat ha estat immensa, i de la gent que jo he conegut molt pocs es poden comparar amb tu. Pensant en els altres i donant als altres el protagonisme fins a l'últim sospir. Ho vam parlar moltes vegades i, Tito, és tal com dèiem: tu has sembrat i has recollit. Els teus amics, molts i bons, estan amb tu, i no caldrà que pateixis ja que els teus amics et cuidaran del que més estimes, la teva família, i recordaran el teu lema: 'Seny, pit i collons'", afegeix a la carta.

Rosell recorda que va poder estar amb Vilanova en els últims moments: "Vaig poder parlar amb tu moments abans que comencessis el teu son profund i etern. Probablement la millor i pitjor conversa que he tingut mai". L'expresident agraeix a l'extècnic blaugrana haver-li pogut dir adéu: "Mai oblidaré el fet d'haver-me pogut acomiadar de tu, sabent que un dia ens tornarem a veure. Fins aleshores, Tito, rep un petó molt fort d'un altre dels molts que també t'estimen", conclou la carta. 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut