Maria Eugènia Gay rep somrient el president del Parlament, Roger Torrent, a l'arriba a l'acte de l'ICAB (EFE)
Barcelona

Maria Eugènia Gay diu que va respectar "de manera absoluta la llibertat d'expressió"

No hi va haver, diu Gay, "més límits que guardar els temps atorgats"

RedaccióActualitzat

Després de la polèmica per les paraules del president del Parlament, Roger Torrent, a l'acte de celebració de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, la degana Maria Eugènia Gay ha fet un comunicat en el qual defensa el col·legi com a "seu de concòrdia i diàleg".

Gay assegura que l'acte es fa des del 1886 com a homenatge als advocats que porten més de 50 anys de carrera, i s'hi convida les institucions "com a expressió de la importància que té la professió a la societat."

La degana assegura que es va respectar "de manera total i absoluta la llibertat d'expressió sense més límits que guardar els temps atorgats".

Sense cap referència directa a l'incident d'ahir, divendres, ni tampoc al president del Parlament, ni al fet que alguns assistents a l'acte van marxar mentre Torrent parlava, Gay diu que la seva intenció va ser respectar la llibertat d'expressió. 

Per últim, Maria Eugènia Gay demana "retornar" el protagonisme de la festivitat i de l'acte d'ahir als companys advocats que celebraven el seu aniversari en "un espai de companyonia".

ARXIVAT A:
Govern empresonatProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut