Palma de Mallorca

Maragall veu més fàcil la cessió del Prat a la Generalitat després del col·lapse provocat pels treballadors d'Iberia

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha dit que està convençut que la Generalitat aconseguirà la gestió de l'aeroport del Prat i el col·lapse provocat pels treballadors de terra d'Iberia farà que la cessió es faci "més de pressa". Maragall ha afegit que la reivindicació d'exercir la gestió de l'aeroport en col·laboració amb l'administració de l'Estat i el sector privat ja constava en la proposta d'Estatut del Parlament, tot i que va caure en la tramitació a les Corts. El màxim mandatari català ha fet aquestes declaracions a Palma de Mallorca, on s'ha traslladat per mantenir una audiència privada amb el rei Joan Carles.

Actualitzat
El president de la Generalitat s'ha referit també a les crítiques de l'oposició sobre la gestió de la crisi per part del govern. Maragall ha afirmat que l'oposició s'ha equivocat perquè el govern català no té "absolutament cap competència" en aquesta matèria.

El màxim mandatari català ha definit el col·lapse del Prat com "un incident molt desagradable i desafortunat" que "no té precedents en l'aviació internacional".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut