Mapa del coronavirus a Catalunya: la incidència per zones, per edat i per sexe
Mapa amb la incidència de casos positius de Covid-19 a Catalunya

Mapa del coronavirus a Catalunya: la incidència per zones, per edat i per sexe

El Departament de Salut dona informació detallada dels casos de coronavirus de les àrees bàsiques de salut, és a dir, en grans ciutats com Barcelona, barri per barri

Actualitzat

El Departament de Salut ha posat a disposició dels ciutadans un lloc web per consultar la incidència de casos positius de Covid-19 al territori.

A través d'un mapa de color es pot consultar la incidència de la malaltia, en funció de les persones afectades segons els habitants que té cada municipi. L'interactiu dona informació de casos de coronavirus per cada 100.000 habitants de totes les àrees bàsqiques de salut de Catalunya.

La informació s'actualitza diàriament amb les últimes dades recollides pel sistema de salut.

Ràpidament es poden apreciar casos destacables, com el brot de l'Anoia o la Pobla de Segur, on hi ha hagut un brot a la residència d'avis del municipi.

Només nou àrees de salut de tot Catalunya no han registrat cap positiu de Covid-19.

El brot de la comarca de l'Anoia s'aprecia ràpidament
El brot de la comarca de l'Anoia s'aprecia ràpidament


Informació detallada de les ciutats amb més població

En grans ciutats, com Barcelona, el mapa ofereix informació de tots els barris, també per àrees de salut.

Fins aquest dissabte al matí, una de les zones del barri de les Roquetes, al districte de Nou Barris, és la que té més casos per cada 100.000 habitants, amb poc més de 500. El segueix la zona de Trinitat Vella, amb 496 casos.

Per contra, les zones amb menys casos registrats són al districte de Sant Gervasi. L'àrea de salut de la ciutat amb la xifra més baixa té 76 casos per cada 100.000 habitants.

Incidència del coronavirus a la ciutat de Barcelona barri per barri
Incidència del coronavirus a la ciutat de Barcelona barri per barri

 

Anàlisi detallada de les dades per edat i gènere

En un altre apartat hi ha una anàlisi de les últimes dades. S'hi pot consultar el nombre de casos positius, desglossats també per gènere, per edat i per data. Aquesta informació també està desglossada per àrees de salut.

2.306 dels positius registrats fins aquest dissabte al matí es donen en la franja d'edat entre 70 i 80 anys. I la segona franja amb més casos és la que va dels 50 als 60 anys, amb 2.219 casos de Covid-19.

25 infants entre 0 i 10 anys han donat positiu a tot Catalunya, xifra que creix fins als 91 a la franja següent, que engloba persones entre 10 i 20 anys.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut