Escena de l'obra "Gang Bang", de Josep Maria Miró
Escena de l'obra "Gang Bang", de Josep Maria Miró
Barcelona

L'obra "Gang Bang" no escandalitza el públic en la seva estrena

Aquesta nit s'ha estrenat a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya la controvertida obra "Gang Bang", del jove autor català Josep Maria Miró. L'obra, que escenifica una orgia homosexual el dia de la visita del papa, ha provocat les queixes de grups catòlics com E-cristians o el Partit Popular, que la qualifiquen d'ofensiva. Però pel que s'ha vist en la nit de l'estrena, a la sortida de la funció, sembla que els espectadors no s'han escandalitzat tant com s'havia advertit.

Actualitzat
Segons l'autor, la peça no se centra en el sexe o la religió, sinó en les relacions humanes. "Gang Bang" s'ha estrenat amb totes les entrades venudes i serà a la cartellera del TNC fins al 17 d'abril.

Abans de la polèmica estrena, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va sortir al pas de les queixes de membres d'E-crisitians i del PP i va defensar que la missió del seu departament és aconseguir que hi hagi "moltes oportunitats d'expressió cultural, dins d'uns marges plurals i diversos". En aquest sentit, en una entrevista radiofònica a RAC1 va afirmar que ningú no obliga a anar a veure l'obra "Gang Bang".
Anar al contingut