Ana del Frago, exalcaldessa de Barberà del Vallès
L'exalcaldessa haurà de pagar una fiança d'un milió d'euros

Llibertat provisional per a l'exalcaldessa de Barberà del Vallès Ana del Frago

El jutge que porta la causa per suposada malversació imposa una fiança d'un milió d'euros a l'exalcaldessa socialista i a dos detinguts més

Actualitzat

El jutjat d'instrucció número 8 de Cerdanyola del Vallès ha acordat deixar en llibertat provisional amb mesures cautelars Ana del Frago i els altres quatre detinguts ahir a Barberà del Vallès pels Mossos d'Esquadra, per una possible trama de malversació i prevaricació vinculada a l'emissora de ràdio municipal.

A tots cinc els ha retirat el passaport i els prohibeix sortir de territori espanyol. A més, a l'exalcaldessa, la cap de gabinet i l'interventor del consistori els imposa una fiança de responsabilitat civil d'un milió d'euros a cadascun.

La intervenció dels Mossos arrenca de la denúncia que l'actual govern municipal de Podem Barberà va adreçar el 2017 a la Fiscalia sobre suposades irregularitats en la gestió de l'emissora municipal durant el mandat de Del Frago.

L'escrit del govern recollia pagaments de sous en negre i l'atorgament de subvencions públiques a l'entitat que gestionava la ràdio municipal sense que hi hagués cap conveni.

Ana del Frago va ser alcaldessa de Barberà del Vallès pel PSC del 2006 al 2015, i actualment era regidora al consistori. Fa pocs dies l'assemblea local del partit la va escollir com a cap de llista de cara a les eleccions municipals del maig.

ARXIVAT A:
CorrupcióMalversació
Anar al contingut