Li fan bullying a l'escola pel seu aniversari i rep una allau de suport a les xarxes
La cantant Aitana i l'"streamer" Ibai són alguns dels famosos que han donat suport a l'Izan

Li fan bullying a l'escola pel seu aniversari i rep una allau de suport a les xarxes

Ibai Llanos, Aitana i altres famosos s'han solidaritzat amb Izan, que apareix al vídeo viral mentre els companys l'insulten

RedaccióActualitzat

Les xarxes socials poden ser molt nocives, però també es poden fer servir per a bones causes. Aquest és el cas de l'Izan, que ha pogut fer públic l'assetjament que pateix i ha rebut milers de missatges de suport.

El bullying que patia un nen de Mallorca, l'Izan, ha traspassat l'aula a través d'un vídeo que ha impactat milers de persones, entre elles personalitats públiques, com Ibai Llanos o Aitana, que han mostrat suport i afecte al menor.

El vídeo el va compartir el Marcos, el seu germà gran, per conscienciar del mal que poden fer els nens en situacions com aquestes. Pel que sembla, l'Izan va portar un pastís d'aniversari a l'escola d'estiu que es feia al CEIP Es Puig de Lloseta per celebrar el seu aniversari, però els seus companys van tenir un comportament molt irrespectuós amb a ell.

La publicació d'en Marcos s'ha viralitzat a les xarxes socials, i diverses personalitats conegudes li fan costat.

Un d'ells ha estat Ibai Llanos, que va canviar de tema durant un directe quan va conèixer el cas. L'"streamer" va condemnar la situació i va dir als seus seguidors com l'havia afectat el tema:

"He llegit el missatge i m'han entrat moltes ganes de plorar."


Una de les cantants més estimades pels joves, l'Aitana, també va publicar un missatge a Instagram pel nen convidant-lo al seu concert:

"Hola Izan, a mi sí que em fa molta il·lusió felicitar-te perquè m'encantaria coneixe't en persona. Estàs convidat al concert meu que vulguis, i el teu germà també. T'envio un petó enorme."

L'endemà passat de la primera publicació a Instagram, l'Izan ha reaparegut amb un nou vídeo a les xarxes socials: "Gràcies per tot, m'heu fet pujar molt la moral i la felicitat", ha manifestat el nen.

Són les primeres declaracions després de la polèmica que ha commocionat tot el país. Paula Echevarría, Love of Lesbian, Griezman, Sergi Roberto i altres usuaris amb milers de seguidors s'han sumat a mostrar el seu suport i a felicitar l'Izan. També ho han fet molts usuaris que veuen injusta la situació.

Tot plegat, ha estat una pluja d'afecte per a l'Izan sota el lema #NoAlBullying, amb l'objectiu de conscienciar perquè no hi hagi més víctimes de l'assetjament escolar.

La família del menor ha denunciat l'assetjament i ara investiga el cas la Guàrdia Civil, a través de l'equip de la dona i del menor (Emume).

L'Ajuntament de Lloseta, que era responsable de gestionar les colònies, ha posat en marxa tots els protocols, d'acord amb la conselleria d'Eduació balear.

 

ARXIVAT A:
Assetjament escolar
Anar al contingut