Antonio Baños aspira a dirigir l'ANC (EFE)
Antonio Baños aspira a dirigir l'ANC (EFE)
Barcelona

L'exdiputat de la CUP Antonio Baños presenta candidatura al secretariat de l'ANC

L'entitat votarà la setmana que ve els membres del Secretariat Nacional, que després hauran d'elegir el substitut de Jordi Sànchez

RedaccióActualitzat

L'exdiputat de la CUP Antonio Baños ha anunciat que presenta la seva candidatura al secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana. Baños, que ara és portaveu de la plataforma Súmate, ha dit a Twitter que vol treballar així per fer República.

Els socis de l'ANC hauran de votar dissabte de la setmana que ve els 77 membres del Secretariat Nacional, els quals hauran d'elegir el nou president de l'entitat. Fins ara, a més de Baños, han presentat la seva candidatura l'actual cap de premsa, Adrià Alsina; el president del Ciemen, David Minoves, i el vicepresident del Cercle Català de Negocis, David Fernàndez.

En aquests moments, l'entitat no té president. L'últim va ser el candidat a la presidència de la Generalitat, Jordi Sànchez, que està empresonat i que va renunciar al càrrec per anar a les llistes de Junts per Catalunya. El vicepresident, Agustí Alcoberro, és qui ara s'encarrega de fer de portaveu de l'ANC.

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21D
Anar al contingut