L'exconseller Josep Huguet
L'exconseller Josep Huguet

L'exconseller Huguet, investigat per un retuit sobre la secretària judicial del 20S

Huguet ha explicat que la Fiscalia l'acusa d'un delicte de coacció i contra l'administració de justícia

Actualitzat

L'exconseller Josep Huguet denuncia que un jutjat l'investiga per haver fet una repiulada a Twitter en què es donava informació sobre la secretària del jutjat número 13 de Barcelona. Segons ha explicat el mateix Huguet al "Catalunya vespre", de Catalunya Ràdio, se l'acusa de dos delictes: un de coaccions i un altre d'intimidació a la justícia.

El jutjat número 22 de Barcelona ha citat a declarar l'exconseller Josep Huguet per una repiulada que va fer al mes de maig. Segons ha explicat Huguet, en el missatge es reproduïa un article de premsa que explicava que la secretària judicial que va participar en l'escorcoll de la Conselleria d'Economia el 20 de setembre era simpatitzant de Ciutadans.

L'exconseller d'Esquerra ha explicat que a finals d'agost se'l va citar a declarar a la fiscalia i que, aquest Nadal, ha rebut la citació per declarar al jutjat el 10 de gener.

"Se m'investiga per un retuit, un retuit insisteixo, on hi ha una foto, un nom i una adscripció de la secretària del jutjat famós 13 que va intervenir en aquell muntatge del dia 20 de setembre. Aquesta informació no la dono jo, sinó que la reboto d'una altra persona".

La piulada va tenir prop de 2.000 repiulades més.

ARXIVAT A:
Procés català
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut