L'espectacular rescat en helicòpter d'un nen als Alps francesos

Actualitzat

Imatges espectaculars d'un helicòpter recollint, en plena tempesta, un nen que s'havia fet mal als Alps francesos. El vídeo, difós per la Gendarmeria dels Alps francesos, mostra el rescat d'alguns membres de l'equip d'un nen que va quedar atrapat mentre esquiava amb un grup a l'estació de Chamonix.

Els fets van passar fa dues setmanes, a més de 2.000 metres d'altura, quan el jove esquiador es va fer mal a la cama i el van haver d'evacuar:

 

 

Les imatges mostren com l'habilitat del pilot va permetre que l'helicòpter de rescat s'aguantés al fort pendent nevat, mentre continuava en marxa. Primer, per atendre el ferit que s'havia trencat el genoll, i després, per recollir-lo i marxar sense cap contratemps.

Nicolas Derely, un dels pares que esquiava amb el grup, va decidir capturar les imatges del moment del rescat i ho va penjar a les xarxes socials acompanyat d'un text.

En el primer vídeo mostra des que arriba l'helicòpter fins que els membres de rescat baixen a socórrer el nen:

 

 

En l'escrit explica que un dels membres més joves va relliscar i es va fer mal al genoll mentre pujava amb esquís a la muntanya. Per sort, l'home tenia cobertura al seu telèfon i va aconseguir demanar ajuda:

 

 

 

En l'últim vídeo s'hi veu el moment en què el nen, patint pel fort dolor al genoll, és atès pel personal mèdic, que li revisa la cama esquerra:

 

 

ARXIVAT A:
Viral Xarxes socials
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut