Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol supera el Peralada en el tercer partit de pretemporada

L'Espanyol ha aconseguit la segona victòria de la pretemporada en terres empordaneses. En aquesta ocasió, l'equip de Javier Clemente s'ha imposat al Peralada per 0-3. Tamudo, en dues ocasions, i Morales han estat els autors dels gols blancs-i-blaus. El partit ha servit perquè el poter Lemmens debutés amb l'equip espanyolista.

Erwin Lemmens no ha tingut gaire feina en el seu debut a la porteria de l'Espanyol. Més protagonisme ha tingut Raúl Tamudo, que, amb dos gols, ha estat l'artífex de la victòria dels blanc-i-blaus per 0-3 contra el Peralada. Deprés d'una passada en profunditat, Tamudo ha inaugurat el marcador en el minut 3, amb un xut de vaselina. Abans de la mitja hora, el davanter de Santa Coloma ha estat a punt de tornar a marcar. Després d'un control espectacular, la seva rematada ha picat al travesser. El capità espanyolista, però, no ha perdonat abans del descans. Ha aprofitat una errada de la defensa gironina, ha superat el porter Ureña i ha materialitzat el 0-2. En el segon temps, Javier Clemente ha fet molts canvis en l'Espanyol, però encara no ha pogut fer debutar ni Jordi Cruyff ni Raúl Molina, que estan lesionats. Poc després de començar la segona part, els blanc-i-blaus han incrementat l'avantatge en una acció culminada per Àngel Morales, que ha entrat després del descans. D'altra banda, el jove jugador del filial Héctor Simón ha firmat el seu primer contracte professional per a les tres pròximes temporades. Simón, de 19 anys, ha estat un dels jugadors destacats de la concentració de Peralada. Per la seva part, l'exjugador de l'Espanyol Roger Garcia s'ha compromès amb el Vila-real per a les dues pròximes temporades.